22:22

Ibland undrar jag hur jag lyckas... Blev sugen på tuggummi och gick för att hämta ett ur min helt nyöppnade påse. Tro fan att jag hade råkat lägga den på min plattång, som jag hade glömt att stänga av, och ALLA har verkligen smält... HAHA!

Höll på att gå under av tristess förut, så tog en lång promenad och resade tankarna lite med hjälp av musik. Lite svettigt, men skönt. 
Har nyss sett premiären av Två panka tjejer och den var helt klart godkänd. Brukar inte vara den som följer tv-serier så noggrant, förutom Solsidan typ, men nu har jag så mycket fritid över.

Imorgon ska jag till min favoritfrisör Amanda och fixa mitt hår. Kikade lite på snygga hårfärger och fastnade för en lite ljusare nyans än vad jag brukar ha. Här är en fräsch nyans jag fastnade förKommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0