Bajs-rubrik.

Jag tänker inte ens skriva hur länge jag sov idag... Blir nästan rädd för mig själv. Yeye, ska sätta klockan inför imorgon, så att jag gör någonting av mitt liv. 
Tänkte ta mig en promenad, med lite go musik i öronen runt halv fyra-tiden. Tur att jag inte gjorde det, säger jag bara. Himlen öppnade sig och det bara öste ner, det sjukaste jag har sett på länge. 

Har suttit och sorterat och satt in bilder i mitt fina fotoalbum, som jag fick av systrami i födelsedagspresent. Det är bannemig pilligare än vad man tror... Men åh, så fint det blir! Tänk när jag sitter och visar det för mina barnbarn och de kommer typ säga "vad mycket roligt du gjort i ditt liv, granny!" hihi. 

Nä, nu ska jag ta på mig pyjamas och krypa ner under täcket, jao. Imorgon ska jag städa mitt rum, det behöver verkligen alltid städas, utan något som helst krydd. Kössssss!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0