#Frustrerande.

Har gjort 16939839294950 frisyrer nu på mig själv, men varje gång jag ser resultatet i spegeln så säger hela kroppen "NEEEEEEEEJ" och jag blir så frustrerad.

Känner mig så sjukligt ful och önskar med hela hjärtat att mitt hår någon gång vill se ut som jag vill ha det.
Har extremt mycket komplex för min huvudform, att jag inte har någon volym och att det bara hänger som en slickad katt och delar sig där bak.
Vill vara nöjd med mitt naturliga och slippa vräka på hårspray, volympuder och skit så att håret dagen efter ser ut som svinto.

Har vänner som kan låta håret självtorka och låta det hänga hela dagen. Det kan inte jag, måste antingen fixa det eller så sätter jag upp det i en liten boll - frisyren jag har sex dagar av sju.
När jag var i min extremaste fjortisperiod tuperade jag håret upp till himlen, folk tyckte väl att jag var dum i huvudet. Men jag har aldrig haft så bra självförtroende som då.

Och jag vet att jag INTE ska klaga, det finns dem som inte har ett hårstrå på huvudet. Men jag fick ett ryck, oki?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0