I wanna be the one you run to when you need a shoulder.

Det borde bannemig finnas en dag mellan lördag och söndag... Vad skönt det hade varit! Uppdateringen här har varit kass, men för er information, har jag jobbat hela veckan. Så det kändes helt finemang med helg. 

Igår åkte jag, Linnea och Maria en sväng till Ullared. Huuur mycket folk som helst, var helt virrig. Men jag fick med mig lite smått och gott hem, hihi. 
Sen hem, äta en tacos och sen börja göra sig iordning. Tänkte använda min nya locktång, och när jag var färdig såg jag bara en förtvivlad min i spegeln, såg ut som en tant. Haha... Så fick stressplatta håret och resultatet kan väl jämföras med Ronja Rövardotter.

Kvällen började med förkrök hos Marre (får ju använda smeknamn för att hålla skillnad, har ju två Maria-kompisar) och sedan drog vi ut i Kungsbacka. Trevlig kväll, men oj vad jag saknar hemmafester. Självklart ska det börja snöa som fan också, hejdå våren! 
Idag mår jag bra, förutom att magen är svullen, vätska och värktabletter är mina bästa vänner. Skippade frukost och åt thai med tjejerna tidigare idag, mys. 
Yesterday.

Kommentarer
Postat av: Carro

Kul att äntligen få träffa dig på riktigt inatt! :D

2013-03-17 @ 19:56:32
URL: http://www.nattstad.se/ccbengtsson

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0