En söndag i San Diego.

Idag tog P och B med mig till Museum of Photographic Arts här i San Diego. Vi tittade på en utställning vid namn 7 billion Others, som innehöll intervjuer med människor från olika länder i världen, bland annat Sverige. Människorna svarade på livsviktiga frågor, och det var svårt att inte bli berörd. 

Innan det pratade jag en stund med bästis. Har våra samtal någonsin varat kortare än en timme? Nä, vi maler på om allt och inget och fanns det mer tid, hade vi pratat ännu längre. Så himla bäst, längtar så efter denna människa. Ni anar inte.  

Annars har det inte hänt så mycket mer spännande idag. Vi såg en film tillsammans nu på kvällskvisten, som jag har saknat det. Bara själva grejen att hänga i en soffa, framför en tv, en söndagskväll med vuxna människor, så himla mysigt. Dessutom såg vi en svensk film, fast med engelsk textning då såklart. Vi såg en riktigt spännande Wallander, bra val! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0