Min trevliga tisdag.

Hujedamig, vad varmt det är! Jag ligger på min säng och saknar mitt svala rum. MEN, det är helt fantastiskt att vara här! 

Har haft en jättemysig och bra tisdag. Den började med att jag pratade med familjen därhemma medan tjejerna och morföräldrarna var ute och gjorde lite ärenden. Sen blev det strandhäng. 

För att komma till stranden måste man gå ner för en jättebrant klippa, vilket jag valde att undvika. Så jag gick runt, tog lite extra tid, men med musik i öronen kändes det inte så jobbigt. Fick mig en trevlig promenad längs vattnet. Dock kunde mina skor inte vänta på att få doppa sig, jäkla vågor som överraskar en när man inte är beredd..

Så skönt med lite strandhäng, tog mig tillochmed ett dopp, sååå skönt. Dock var det lite för mycket vågor för min smak, men fyfasen vad jag har saknat att bada i ett hav som inte får hela kroppen att domna av. Bättrade även på brännan och fick lite rosa nyans i ansiktet, hehe.

Kom hem och tog världens skönaste (kall)dusch och sen åkte vi till en Mexikansk restaurang och åt middag, himla gotti! 
Längs den här tågrälsen gick jag.
Såhär fint var det om man vände sig om.
Äntligen framme, dags att göra en u-sväng.
Härlig promenad.
Inget får mig att känna mig så mycket som hemma som havet.

Min sjukt goda mat, mumma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0