Greetings from Stockholm.

Uppdaterar från en magiskt skön hotellsäng i Solna. Jag och mammsen åkte från Åsa imorse och kom fram till ett soligt Stockholm. Vi checkade in och drog in till stan nästan direkt. Strosade runt i Gamla Stan en stund där vi hamnade på en italiensk restaurang. Sen gick vi bortåt mot Strandvägen och satte oss på en brygga vid vattnet och hörde Veronica Maggio live på andra sidan vattnet, sååå mysig kväll!

 
Annars är det självklart pirrigt inför imorgon, då det är inflyttning på skolan. Kan liksom inte ta in att jag har lämnat mitt trygga lilla Åsa. Men detta är vad jag har längtat efter, så inga ledsna miner. Är taggad på ett nytt äventyr, och bloggen hänger självklart med! Puss och kramisar, hörs när vi hörs!
Vackra Kungsträdgården.
Favoritstaden.
Och min favoritmänniska i hela världen.
Och min goda mat.

Hallå där.

Ville bara kika in, i en paus i allt packande. Okej, där ljög jag. Jag packar inte alls, jag skjuter på det. Som vanligt. Måste skärpa mig, men lite har jag kommit igång, inte fy skam det heller!

 
Det är mycket som står på agendan fram tills lördag, då bilen styr mot huvudstaden. Lite stressande, men samtidigt kul! Är sååååå redo för en nystart! Köss! 
Bjuder på en fin solnedgång igår.

23:28

Halvligger i sängen och lyssnar på regnet som faller ner utanför. Det är mysigt med höst, även om det mörknar fort och kräldjuren kommer fram så fort det blir regn.. Men det är så mysigt med skönare kläder, halsduk, tända ljus och te.

 
Eller ja, vi är inte riktigt där än, men snart! Sommaren har gått sååå fort, fast gör den inte alltid det?! Har ändå gjort rätt mycket, så kan inte vara annat än nöjd. 
 
Det är mycket som snurrar i huvudet. Nästa helg flyttar jag. Vill typ spola fram tiden en månad, då lär jag ha kommit in i det hela. Yeye, en dag i taget! Måste ta tag i att packa, waaaah.. Hatar ju sånt, konstigt med tanke på att packning nästan alltid innebär att man ska göra något roligt.
 
Idag har jag i alla fall varit i Göteborg med min fina vän Carro. Vi uträttade lite ärenden och det var inte så mycket som fick följa med mig hem, två nagellack och en ny skepparmössa, verkligen inte fy skam!
 
Imorgon är det fredag och på lördag är det festis för bästis. Puss och godnatt! 
Hur fint är inte mitt lilla armband som jag köpte i Grekland då? Älskar.

Kikar in lite snabbt.

Ja, här borde man väl ha uppdaterat lite, men jag orkar inte ta mig tiden. Tacka vetja förr, då blogg-appen inte var ett enda stort skämt. 

 
Får uppdatera lite mer om Grekland, etc. när jag hittar ork och motivation. Just nu ligger jag dödstrött i sängen. Har hängt med Linnea förut ikväll och käkat på Pinchos i Kungsbacka, sååå mysigt! Godnatt på er, ni fina som troget klickar er in här! 
Godaste drinken.
Hur gott då?
Väldigt gott.

ÄNTLIGEN.

När jag döptes (enligt min mor, jag själv var för liten för att minnas) fick jag ett guldhjärta av mina föräldrar. Detta lilla smycke förvarades av min kära mor, ni vet så där moderligt så man vet var saker finns.

 
Dock ansåg jag att jag var vuxen nog att förvara sådana dyrbarheter själv. Så det stoppades ner i ett smyckeskrin i säkert förvar. Det enda kruxet var att skrinet försvann... Bra jobbat! 
 
Har letat i evigheter och pratat i flera år om att ringa en spågubbe som hjälpte min syster att hitta en försvunnen kamera. Men, det behöver jag inte längre, för idag hittades det!!! Sååååååå glad över det, nu fattas bara en kedja så är jag all set. Är dock lite ledsen över att min lilla Dalslandsblomma (silversmycke jag alltid bar om halsen som liten) inte låg där i, det var jag bergis på.. 
 
Så, ta lärdom av mig. Låt ej era barn förvara dyrbarheter, man är inte så förståndig när man är typ tio bast. Hehe.
Detta skrin var min systers från början. Som jag älskade att titta i det, var gladast i världen när jag fick ta över det.
Och kolla så gulligt!!! Aldrig hängt runt min hals vad jag kan minnas, så nu snart är det förhoppningsvis dags.

RSS 2.0