I hope that you see right through my walls.

Idag är det ingen bra dag, tänkte jag skriva först. Men den har visst varit bra. Tills jag fick för mig att gå och handla på eftermiddagen, ni vet, när man lyssnar på musik och har tid till att känna saker. 

 
Boom, så blev jag helt tom. Kände mig mest som ett frågetecken. Varför känner jag mig så nere, när ingenting speciellt har hänt? Det är väl en kombo av flera olika saker. Mycket på g, man börjar landa mer och mer och känner rätt mycket saknad. 
 
Tur är att jag har fina personer runtomkring mig, som kan krama mig, för det har jag verkligen varit i stort behov av. Yeye, det är en dag imorgon också. Kramen!
Såhär fint väder var det igår. Får inte nog av att fota naturen runtomkring här.
Hur vackra färger då?

En varm höstdag.

Varför kommer värmen när man är redo för hösten? Yeye, dumt att klaga när solen äntligen skiner. Dock har jag typ varit inomhus och tvättat hela dagen, men skönt att ha det gjort. 


Har inte gjort så mycket mer idag än att just tvätta, gå en promenad, handlat, pratat med mammsen, göra lunchlådor inför veckan, hängt med finisar och käkat. En bra söndag, jag är nöjd. 

Imorgon är det måndag, ny vecka och nya tag! Hoppas på mer sömn inatt, jag och min roomie fick jaga en nattfjäril igår tills klockan var kvart över två.. (Ni vet när man äntligen börjar falla in i djupsömn och man hör äcklets vingar flaxa omkrig i rummet..) Puss alla fina!


Två år går snabbt.

Mina finaste tjejer. (Och baby W, såklart.)
 
Idag är det två år sedan jag landade på flygplatsen i Göteborg, efter tretton månader i USA. Mitt tjejgäng och familj var på plats, med blommor och plakat. Och Linnea poppade en flaska och korken flög upp i taket, haha...
 
Tiden går så himla, himla fort. Tror inte att det är en nyhet för någon dock. USA känns så långt borta, men en livserfarenhet jag aldrig skulle vilja vara utan.

Lördagsbabbel.

Vill börja detta inlägg med att skriva några kärleksfulla rader till min vän Astrid, som skrev en sådan fin liten kommentar i mitt förra inlägg. Finaste du, vad det värmde mitt hjärta! 

 
Det är lördagskväll och jag ligger i sängen och kollar på Anna Pihl, min favoritserie när jag var yngre, danskarna vet definitivt hur man gör bra serier! 
 
Mina helger ser så olika ut, antingen är de fullspäckade eller händelselösa. Många har lyxen att kunna åka hem, det kan jag bli lite avundsjuk på ibland, även fast jag mår bra av att vara ifrån Åsa. 
 
Det är definitivt en händelselös helg, Eve och Alva (my homies) är inte hemma och jag är helt slut i huvudet. Har spenderat halva dagen på Mall of Scandinavia i Solna och sen dess bara slappat här hemma. Har inte druckit kaffe idag, inte konstigt att man inte är sig själv, haha..
 
Yeye, annars är det bra med mig. Dagarna flyger förbi, minns att jag ville spola fram tiden en månad dagen innan allt drog igång. Nu har fyra skolveckor gått och jag är så glad över att vara här. Over and out, köss!
Hur magiskt fint då?!?! Från en kvällspromenad i veckan.
En selfie på en Julia.
Och en bild från pendeln imorse.

Hjärtar min jeansjacka.

 
Vem åker in till Stockholm för att hitta en varmare jacka och kommer hem med en jeansjacka? Jo, ingen mindre än jag.. Men jag har varit på jakt efter en i evigheter och när jag såg den här på Monki, då kunde jag inte låta bli att slå till. Med en stor gossig halsduk så är det inte så farligt kallt, men får fortsätta jakten på något varmare.
 
Annars då? Här är det braaa, mycket på g, men samtidigt väldigt roligt. Min klass är jättebra och vi trivs redan superbra med varandra, även fast det gått så kort tid! Just nu kretsar dagarna kring jobb med monolog och filminspelning med filmlinjen, så det är inte så konstigt om man "råkar" ta en stenhård powernap efter skolan, hehe.. 
 
Dock är jag ganska hormonell just nu och längtar sååå mycket efter vänner och familj. Tänk lite tjejkväll, mammakramar och gos med katterna, det hade suttit fint! 

Liv i luckan.

Hej och förlåt alla fina människor som klickat sig in och (kanske) blivit besvikna över min totala frånvaro! 

 
Ska väl börja med att säga att jag mår braaa. Tre skolveckor har gått och jag trivs jättebra. Allt har gått i ett och det är mycket att ta in, därav dålig update. 
 
Jag sitter i skrivande stund på pendeln hem efter en strosrunda i Stockholm med min fina vän och klasskompis Eve (som jag förövrigt träffade när jag var på intervjun i maj) och nu ska jag hem och slänga mig i sängen. Är sååå trött efter lite festligheter igår..
 
Får bli bättre på att uppdatera, puss och kraaam!
Tänk att man bor nära sådan här fin natur.
Kolla liksom.

RSS 2.0