Hejdå Bästkusten!

Mami: Vi kommer att sakna dig, du kommer väl att sakna oss litegrann också?
Jag: Kanssse.. (internskämt för ordet kanske i vår familj)
Mami: Ja, du ringer väl när du har PMS!

Så löd konversationen när jag och mammsen tog avsked vid pendeltåget imorse, haha. Det är helt galet vad fort sommaren går, men samtidigt är hösten jäkligt välkommen! 

Jag sitter på tåget upp mot mitt älskade Stockholm, lite småtrött efter en härlig 90-talstemafest igår. I fredags drack jag bärs på Andra Lång med min föredetta (snyft) klasskompis Emil, så man är ju inte superpigg.

Men, imorgon börjar jag skolan! Ska gå en manus-utbildning, ska bli sjukt spännande! De tankarna som kretsar runt i huvudet just nu är vem jag ska bo ihop med och i vilken byggnad jag ska bo i.. Det blir säkert bra. Världens bästa vän och flyttgubbe Becca hämtar upp mig i stan och sen bär det ut mot Siggis. Att hon och hennes pojkvän kommer ända från Dalarna med mina grejer, det är så fint, bästa!!!
 
Jag har bloggat dåligt, men har ändå haft en kanonsommar. Bra väder och mycket häng med härliga människor. Så har man varit (och är) kär och allt som hör det till, ska bli skönt att slippa långdistansförhållande, hähä. 

Vi får se när jag skriver nästa gång, lämna gärna ett spår i kommentarsfältet, ni tappra lilla skara som klickar er in här! Nu ska jag dricka upp mitt blaskiga kaffe från bistron och blicka ut sådär filosofiskt genom tågfönstret. Pöss!
(null)
Kommer sakna havet, sjukt mycket.

21:08

Gå längs vattnet i kvällssolen med en syster. Ta ett dopp i sjön där man har badat sen man var liten. Gå hem och hitta blåbär vid kanten av strandpromenaden. Fnissa och skratta. Behövs inte så mycket mer än så. 
(null)

(null)

Nya äventyr.

Livet i en resväska fortsätter och nu har jag hamnat hos mormor i de dalsländska skogarna. Vaknade upp hemma hos systrami imorse och vi två tog tåget hit tillsammans förut idag.

Här blir jag kvar ett tag, fett taggad på att sova som en prinsessa i världens skönaste säng och äta massa svensk husmanskost. Och få massa kärlek, såklart! Tre bilder från idag
(null)
Här kommer jag att hänga mycket och läsa min bok jag har fått av finaste Inger.
(null)
Välkomst-mat i sann mormor-anda. Våfflor med kardemumma i, godaste.
(null)
Gick en underbar kvällspromenad runt sjön, bästa rundan.

En lista om mig.

Hur gammal är du?
Jag är halvvägs till femtio. Ska man vara exakt är jag tjugofem år, en månad och fem dagar gammal.

Hur gammal känner du dig?
Inte en dag äldre än tjugotre, haha..

Vart bor du?
I en resväska. För att vara mer exakt bor jag i soffan hemma hos mina föräldrar på Bästkusten. Men om några veckor bor jag återigen i Sigtuna, LÄNGTAR!

Vad har du gjort idag?
Jag har dansat runt halvnaken hemma med musik i öronen, druckit en kaffe med Linnea, gått en promenad med lillebror till vattnet, chillat, gått en kvällspromenad och bara varit. Typ.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Föredrar nog hösten, då är jag brun och fräsch efter sommaren, bär snyggare och bekvämare kläder. Men jag älskar sommar och vår, vintern är blä.
Är du beroende av något?
Mycket, på gott och ont. Ett exempel är min telefon, sorgligt.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Borde väl svara på någon tropisk ö. Men efter flera veckor med extrem värme skulle jag säga i en mysig sommarstuga ute i skärgården.
Vad är du på för humör just nu?
Ett bra humör. 

Vilket är ditt favoritgodis?
Surt godis, men ska man vara mer specifik så är det Fizzy bubble.
 
Vilken är din favoritaffär?
Lagerhaus. I klädväg skulle jag nog svara H&M.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Svårt, kan vara både och. Kan vara supertrött på kvällen och ha ett förfärligt morgonhumör, haha.

Har du blivit sydd någon gång?
Nope, än så länge har jag klarar mig undan det.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Hmmm.. Får väl säga att det var Linnea som bjöd med mig ut på havet igår, riktigt mysig dag. Vi åkte båt, solade och badade ute på en ö, åt massa gott och avslutade dagen med räkor och rosé. Fina vännen min!

Är du blyg?
Nä, det har jag aldrig varit, tvärtom. Har inga problem med att träffa nya människor. Enda gången jag håller mig på min kant är om jag träffar någon i ett socialt sammanhang och jag känner av att personen inte är intresserad av att prata med mig. 

Vad heter du i andranamn?
Josefin, fint tycker jag.

Vill du gifta dig?
Mja, inte nödvändigtvis. Tycker att bröllop är en ganska big deal, så vill ju att det ska kännas riktigt rätt. Kan det gynna ens potentiella framtida barn, så ja.

Har du något smeknamn?
Kallades Smulan som liten, av mina föräldrar. Och även Julia-smulia-päronpatron, haha.. Men de flesta av mina kompisar kallar mig för Julle.


RSS 2.0