Och så blev man tjugofem.

När jag startade den här bloggen var jag nyss fyllda femton år och idag fyller jag tjugofem. Vart tog de tio åren vägen?!?!

Vet att jag är så dålig på att uppdatera här, men jag hittar liksom inte lusten så ofta. Jag vill liksom inte dela med mig av allt, det är andra tider nu. Tillbaka till inledningen av det här inlägget, när jag var femton kunde jag blogga om det mesta. Men jag har alltid haft en förnuftig känsla, man ska inte dela med sig av allt, som jag sett andra göra genom åren. 

Men att skriva ut att man hatar någon, eller lägga ut bilder på folk utan att fråga, sådan är jag inte längre, som tur är. Men samtidigt är jag inte tonåring längre, eller mår dåligt i mig själv. 

Just nu befinner jag mig i Åsa, har spenderat dagen på stranden, ätit massa gott, träffat Linnea och haft hela familjen samlad. Så jag är nöjd. Har fått fina presenter och ätit gott, bättre kan man inte ha det. Imorgon ska jag fira med några finisar nere i Varberg, mys!

Ska försöka blogga oftare, men lär ju bli en del tjöt och naturbilder, haha! Har massa roligt framför mig, längtar extra mycket tills min älskling kommer och hälsar på. Puss och kram, kram, kram!
(null)
Linneas fina tårta, love her.

Var ska man börja?

Alltså. Fasen vad jag kan ångra ibland att jag inte uppdaterat min blogg det senaste, men uppenbarligen har jag inte haft motivationen. 

De tre senaste veckorna har gått i ett. Sist jag uppdaterade skulle vi ha premiär om typ två dagar. Vårt slutprojekt blev en succé, så jävla stolt över oss. Vår grundidé var att leka med publiken, ge dem tankar och funderingar och bryta fjärde väggen. Har fått så himla rolig respons och det har varit superkul att spela. Vi spelade på tre olika scener, bland annat på Söder. Mamma, pappa, lillebror, Becca och hennes Jocke kom och kollade då, betydde allt verkligen. Bästa!

Och vädret har varit helt amazing, har nog aldrig badat såhär mycket och då är det bara början på juni. Men på slutet hade vi väldigt mycket ledigt, så varför inte passa på? Sigtuna är drömmigt fint på sommaren, ett megaplus är att skolan ligger ett stenkast från sjön. 

I förrgår var det skolavslutning. Blandade känslor, man var ledsen i hjärtat för att det var slut, men glad för att man har gått i en sådan bra klass. Jag har verkligen haft det bästa skolåret i hela mitt liv, min klass skapade världens bästa dynamik redan första veckorna och vi var en unik grupp. Man kände sig aldrig utanför och kunde hänga med alla, det önskar jag alla som studerar, liten som äldre. Har verkligen växt så mycket, tack vare min klass och mina fantastiska lärare! <3

Just nu har jag flyttat alla mina saker till Dalarna, hos Becca och Jocke. Älskar att vara här, är så tacksam för att jag har en sådan fin bästa vän som alltid ställer upp. Idag har jag cyklat till en badbrygga och solat hela dagen och förut ikväll åkte vi vattenskoter, Dalarna levererar varje gång, inget skämt!

På måndag drar jag dock tillbaka till Sigtuna och min älskling. Ska stanna ett tag innan jag åker hemåt mot Göteborg. Ska bli så skönt att komma hem och kramas med alla, och bebisgosa i mängder. Det är rena babyboomen på hemmaplan! Puss på er, alla fina som klickar er in här!
(null)
Snäckan och jag tog en cykeltur igår, så fint.
(null)
Här har jag spenderat min dag.
(null)
Dessa sötnosar träffade jag och Becca under vår promenad förut.
(null)
Längtar dock efter dessa mörka lockar.

RSS 2.0