Ett skepp kommer lastat med uppdatering.

Okej. Jag vet att jag har varit sämst, sämst, sämst på att blogga. Sist jag bloggade så låg snön på backen och idag har det varit typ tjugosju grader och strålande sol, så ja, ytterligare ett bevis på min långa frånvaro.

MEN. Anledningen till min frånvaro är helt enkelt att jag har gått och kärat ner mig. Och när en person tar upp ens tankekraft typ dygnet runt, så finns det inga tankar på att skriva några rader här.. 

Ja, nu släppte jag värsta bomben, men så är det. Det finns egentligen så mycket jag vill skriva, men jag håller det för mig själv, hähä. Kanske sipprar ut lite i framtiden.

Och vad händer med vårt slutprojekt? Det är i full gång och imorgon har vi genrep och dagen efter det är det premiär. Alltså, vart tog tiden vägen?!?! Vilken resa det har varit med detta manus och att göra det levande. Så himla häftigt. Inte helt smärtfritt, men oj, vad mycket man har lärt sig.

Sista tiden innan premiär är alltid kämpig, man vill bara ha det överstökat. Men det ska bli så otroligt roligt, så taggad att få visa upp detta med min fina grupp. Puss och gonatt, så hörs vi när vi hörs!
(null)
Vad ska man bjuda på för bild då? Jag väljer en rosa skönhet från Kungsträdgården för typ två veckor sen.

RSS 2.0