Mot salta vindar och kärlek i flera former.

Sitter på tåget mot Bästkusten. Igår var jag och min loverboy på bio och såg Halloween och jag inser att skräckfilm inte riktigt biter på mig, haha.. Men, sällskapet är det viktigaste och inte aktiviteten. *cheesy-cheesy*

Vi sov i stan inatt och åt frukost ute innan vi skiljdes åt på Centralen, myspys. Skönt med höstlov, även fast jag just nu har lite blandade känslor över att åka till Göteborg. Men, jag behöver få ladda lite kärleksbatterier. Kramas med familj, vänner, katter och bebisar. Det har jag längtat efter, så ska se till att njuta av den korta tiden hemma. Det är ju det enda jag tänker på när jag har en dålig dag.

Dock är den här tågresan inte fy skam, då jag har en ny bok av min favoritförfattare att plöja igenom. Fick den av min älskling i halvårspresent. Tänk att vi har stått ut med varandra i över sex månader, haha.. <3

Får se om det blir någon update under veckan. Puss hjärtan!
(null)
Rekommenderar alltid Kepler till människor, bästa jäkla böckerna.
(null)
Denna tavla såg jag i ett skyltfönster på Söder i torsdags. Mitt nya motto, helt ärligt. Är expert på att överanalysera och mår inte alltid så bra av det. 

Hejsan, har ni saknat moi?

Tror att ingen klickar sig in här längre och förväntar sig en uppdatering. Jo, en tapper liten skara. (Ni är bäst!) 

Sist jag skrev, sa jag och mor min farväl vid pendelstationen. Om sex dagar åker jag tillbaka till Bästkusten, då det är första lovet sen skolan drog igång. Som Jossan sa när vi träffades för två helger sen, jag uppdaterar helt bedrövligt.

Men, när det går så lång tid mellan gångerna, är det svårt att komma på vad man ska skriva.. Jag har hunnit med att börja i en ny klass, lärt känna många fina människor, producerat manus, varit i Tyskland med min älskling, tagit tag i träningen, fått glädjebesked, festat, skrattat, gråtit. Levt, helt enkelt.

Jag stortrivs här, jag har kul och är så glad att jag sökte denna utbildning. Men mycket är annorlunda från mitt första år. Dock får jag säga att terminen hittills har varit en väckarklocka i att ta tag i mig själv på riktigt. Jag är ju trots allt den viktigaste personen i mitt liv!
(null)
Vackra Siggis.


RSS 2.0