Geni-Håkan.

Mitt hjärta är ett jordskred
Och holy smoke allt drar det med sig ner
Det är, ett nattåg som skenar
Och lämnar din stad i stenar

Hemåt mot huvudstaden.

Förr när jag åkte tåg från Göteborg till Stockholm, kunde jag inte låta bli att dagdrömma om att detta en gång kunde bli framtiden. Alltså, inte att bara åka till huvudstaden på ett kort besök, utan att resan dit är hemresan. Och nu är det det, resan mot Stockholm är hem! <3

Ska bli otroligt skönt att komma hem. Till bra rutiner, egen säng och mitt eget space. Har dock plugg att ta igen nu innan skolan börjar på måndag, men det löser sig. Och så ska det bli härligt att få gosa in sig i en trygg famn och dra fingrarna genom mörka lockar. Puss!
(null)
Det är alltid en prioritering att försöka få in en träff med mina vänner som har små kottar. Alltså, SÅ mycket kärlek. Det gör mig så glad i själen, barn är det finaste som finns.
(null)
Tog en hejdå-promenix till havet imorse. Kommer sakna som attan. 

Tvåtusennitton.

Och så blev det nytt år, vem mer har vaknat upp med huvudvärk idag? Jag vill verkligen spendera nyårsafton utomlands nästa gång. Tänk va drömmigt, nyår för mig är bara stressframkallande och överskattat. 

Yeye,  jag har några dagar kvar på Bästkusten innan tåget rullar hem mot huvudstaden. Har haft en fin jul med kanonklappar och god mat, hängt med min älskling och hans familj, varit hos mormor och tagit igen väldigt mycket sömn. 

De resterade dagarna blir det väldigt mycket bebisgos och ett födelsedagsfirande, perfekt avslut på det här lovet. Puss!

Fyra naturbilder (det enda jag bjuder på, haha)
(null)
Hos mormor gick jag ett varv runt sjön om dagen, lovely. Perfekt runda för mig och min överanalyserande hjärna.
(null)
Kolla liksom! Och med najs musik i lurarna kan det inte bli annat än bra.
(null)
Inget slår dock havet. Pratade med min finaste Eve i telefon samtidigt som jag gick här, blev helt distraherad flera gånger över den vackra vyn, haha..
(null)
Bråta, bästa stället. Alltid.

RSS 2.0