21:27

Godkväll! I dessa virustider sitter jag och sörplar te, där jag mixat ner både honung och ingefära. Nästa vecka har jag ett efterlängtat besök inplanerat, har inte tid att bli sjuk. Men, det får bli vad det blir, finns inte så mycket man kan göra åt det. 

Har haft besök av min älskling i helgen. Shit, jag minns i början när det kändes som jordens undergång när man var ifrån varandra ett dygn, haha. Nu däremot kan det gå flera veckor utan problem. Tror till hundra procent att man accepterar situationen, man kan inte göra mer än så. Självklart vill jag somna och vakna upp bredvid honom varje dag, finns inget bättre än att ligga i hans famn (och som vanligt somna framför filmen vi tittar på, haha..) och bara få mänsklig värme, närhet och kärlek.
 
Upptäckte i helgen att jag bor ett stenkast från ett naturreservat, hur najs? Föreställer mig många härliga promenader här när solen börjar kika fram mer och mer. Jag och min darling var ute i flera timmar, så det var extra härligt att krascha i sängen framför en film när vi kom hem. Yeye, nu ska jag ta tag i disken och förbereda inför en skoluppgift som sker imorgon. Pöss!

Hur najs?!

Fint med trädens reflektion i vattnet. Eller hur?

Hjärtat.

Om datorer och annat ointressant.

Det är lite lustigt, hur tekniken utvecklas. När jag var yngre så var min stora dröm att ha en egen laptop och jag fick min första när jag var arton, om jag inte minns fel. Den fick följa med mig i några år innan jag investerade i en ny, innan jag skulle flytta till USA. Häromdagen insåg jag att den efter snart sex år, var redo för ett uppbrott och gå vidare från mig. Jag kan ju inte gå en treårig utbildning där jag huvudsakligen skriver, med en dator som fungerar när den känner för det... 

Så när solen sken vid skoldagens slut i fredags, promenerade jag till stadens enda teknikvaruhus och gjorde affärer. Så nu sitter jag här, med en sprillans ny dator och försöker lista ut vad jag ska göra med den. För jag tror inte att jag är den enda som känner att man vill pilla med ny teknik i början? Men alltså, film tittar jag på via min padda eller använder min chromecast till tv:n. Läsa bloggar, osv. gör jag på min telefon. Det jag gör på min dator är i princip bara relaterat till skolarbete. 

Startade liksom datorn och började surfa runt bland nyhetssajter och bloggar, kände mig som en liten tant som inte vet vad man kan använda den till. Men ja, med en ny dator som är liten, lätt och smidig och inte låter som ett tröskverk till skillnad från det tidigare åbäket, då kommer skrivarlusten tillbaka. Så varför inte blogga några rader, trots att det jag skriver är högst ointressant? 

Well, well! Bör snart gå och lägga mig. Imorgon ska vi vara fem pers och spela in film på mina tjugotvå kvadrat, ska bli spännande när jag blir smått stressad över att vara fler än två här, haha. Pöss! 

Nämnde jag att jag drömde om en egen dator när jag var i unga tonåren för att kunna ta massa cam-bilder? Fan va löjligt ändå.. Haha! Men kan ändå bjurra på en nytagen bild, lite skygg, men med min favoritmuminmugg i alla fall.

En liten lista.

1. En superkraft du skulle vilja besitta

Lätt, kunna flyga. Fatta vilket roligt sätt att transportera sig mellan olika ställen. Men framför allt, känslan!


2. Bästa egenskapen hos dig

Att jag är väldigt omtänksam. Det tycker jag ska sitta i ryggraden hos alla människor.


3. Sämsta egenskapen hos dig

Haha, ja vad ska man välja på listan? Skulle nog säga att det är att jag är känslig, det kan ställa till det för mig ibland. Men ja, hellre det än känslokall.


4. Det vackraste djuret i världen 

Typ alla kattdjur som finns. Men lejon ligger mig varmt om hjärtat, den dagen jag får gosa med en lejonunge, wow säger jag bara.


5. Din drömbostad

Hmm.. En stor, ljus och fin lägenhet i centrala Stockholm. 


6. Finaste namnet

Zacharias. 


7. Finaste frisyren

Här förväntas man väl svara ett riktigt lockigt Hollywood-svall. Men för en tunnhårig jänta så skulle drömmen vara att kunna göra en riktigt snygg messybun, så det blir mitt svar.


8. Det mest fascinerande du vet

Människan. Vi kan vara briljanta, samtidigt så extremt korkade så klockorna stannar.


9. Din drömkille beskrivet med tre ord

Haha, känns mer rätt att beskriva min kille, för han är ju rätt drömmig. Svårt att bara få välja tre, men skulle säga: omtänksam, gosig och smart! <3
RSS 2.0